Euroflorist.nl - Bekijk de populairste planten van deze zomer!

Bekijk de populairste planten van deze zomer!
Euroflorist
 Met planten haal je de zomer in huis. We hebben een overzicht gemaakt met de planten die het meeste in trek zijn deze zomer.
Planten bestellen

Bekijk welke planten hip zijn deze zomer!

Planten zijn er in alle soorten en maten. Hou je van kleur? Dan zit je dit jaar goed met een Kalanchoë of Guzmania. Deze vrolijke planten zijn supermodern en hip deze zomer, en zijn beschikbaar in vele verschillende kleuren. Mensen die vooral groen willen gaan dit jaar voor een vetplant zoals de zamioculcas. Heb je toch liever een meer klassieke plant? Natuurlijk zijn ook all time favorieten zoals de hortensia, de orchidee en de lavendelplant weer volop verkrijgbaar.

Haal je plant in huis

Roze Guzmania

Vanaf €14,50

BESTELLEN.jpg

Rode Kalanchoë

Vanaf €14,50

BESTELLEN.jpg

Zamioculcas

Vanaf €25,00

BESTELLEN.jpg

Paarse hortensia

Vanaf €19,50

BESTELLEN.jpg

 

Naast bloemen en planten hebben we ook allerlei leuke extra's beschikbaar. Je kunt je favoriete product tijdens het bestelproces uitbreiden met een flesje wijn, luxe bonbons, kaarsen of een gepersonaliseerd kaartje. Uiteraard kun je ook gewoon kiezen uit een van de cadeausets die wij zelf alvast hebben samengesteld.
Bekijk moederdagcadeaus

Prima website en service!

Bestellen van de bloemen gaat gemakkelijk en snel. Bloemen komen op tijd aan en zijn supervers.

Trustpilot.jpg

About Euroflorist.nl

Bloemen bezorgen - dat is waar Euroflorist goed in is. Bloemen bestellen voor 14u bij Euroflorist betekent dat wij vandaag nog uw bloemetje bezorgen.